Blisterverpakkingen op maat, direct van de fabrikant
Thermovormen van blisters

Op zoek naar een fabrikant voor blisterverpakkingen op maat?

 Wij thermovormen al meer dan 50 jaar blisters op maat!

Vragen of een  bestelling plaatsen? verkoop@batelaan.nl


Blisterverpakkkingen

Wij maken sinds 1963 blisterverpakkingen op maat. Orders kunnen variëren van 500 stuks tot 1.000.000 stuks. We verheugen ons op uw komst. Batelaan Kunststoffen B.V. is de grootste blisterverpakking producent van Nederland met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn leverancier van vele grote Nederlandse bedrijven zoals Jumbo, Albert Heijn, Heineken en ASML. Met een blisterverpakking kan gedoeld worden op een enkelvoudige blister (een tray) of een klap blister zoals de blisterverpakking van de bovenstaande sportschoenen. De betekenis van het woord blisterverpakking is dus op verschillende wijze te interpreteren.

Is het duur om blisterverpakkingen op maat te laten maken?

Om die vraag te beantwoorden is een kleine inleiding nodig over aantallen en soorten blisterverpakkingen.

De prijs van blisters op maat is sterk afhankelijk van het aantal blisters, de soort blisters en de dikte van de blisters die op maat gemaakt worden. De totale kosten bestaan uit de malkosten + de stukprijs per blister.

  • Je hebt enkelvoudige blisters en klapblisters. Een enkelvoudige blister (klik hier) is eigenlijk gewoon een traytje en een klapblister (klik hier) fungeert als een soort 'doos/deksel' systeem.
  • Blisterverpakkingen kun je vanaf ongeveer 500 stuks op maat laten maken tot een seriegrootte van miljoenen stuks. Logischerwijs is de stukprijs van de blisters bij een afname van 500 stuks een stuk hoger dan bij een afname van 10.000 stuks.
  • De dikte van de blisters kan varieëren van 0,1 tot 1,5 mm. De dikte van het materiaal heeft invloed op de prijs van de blisters i.v.m. de hoeveelheid materiaal die wordt gebruikt maar ook i.v.m. de toenemende verwerkingstijd op de machine. Een blister van 0,3 mm is immers veel sneller te vormen dan een blister van 0,9 mm.

Met deze kennis kun je zelf een inschatting gaan maken van de kosten van blisterverpakkingen op maat.

Bereken je malkosten zelf

 


Verkopen jullie ook standaard blisterverpakkingen?

Jazeker we hebben een aantal standaard blister maten op voorraad en kunnen deze uit voorraad leveren zonder dat we daarvoor een nieuwe mal dienen te maken. Bekijk een uitgebreid overzicht van de transparante enkelvoudige blisters.